82
Υλικά
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 250 γρ
- μαργαρίνη 125 γρ
- αυγά 1 τμχ
- ζάχαρη 90 γρ
- βανίλια 1 τμχ
- αλάτι 1 πρέζα/ες
- γάλα 1 λτ
- κορν φλάουρ 100 γρ
- βούτυρο 60 γρ
- σιρόπι -
Μια τραγανή τάρτα με μια λαχταριστή κρέμα patisserie. 250γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 125γρ. μαργαρίνη κατευθείαν παγωμένη από το ψυγείο 1 αυγό 90γρ. ζάχαρη κρυσταλλική ξύσμα λεμονιού 1 βανίλια 1 πρέζα αλάτι 1 λίτρο γάλα 200γρ. ζάχαρη κρυσταλλική 2 αυγά 100γρ. κόρν φλάουρ 60γρ. βούτυρο 1 βανίλια φράουλες φρέσκες καθαρισμένες σιρόπι από γλυκό του κουταλιού
Διάβασε τη συνταγή στο www.sintagespareas.gr