54
Υλικά
- σφολιάτα 400 γρ
- αμύγδαλα 100 γρ
- βούτυρο αγελάδος 100 γρ
- ζάχαρη άχνη 100 γρ
- αυγά 2 τμχ
- κουβερτούρα 100 γρ
- ρούμι 50 γρ
- κονιάκ 50 γρ
- μπανάνες 4 τμχ
- κανέλα 0.5 κγ
Υλικά
350-400 γρ. έτοιμη σφολιάτα καλής ποιότητας (1 φύλλο)
100 γρ. αμύγδαλα λευκά, αλεσμένα στο μούλτι σε σκόνη
100 γρ. βούτυρο αγελάδας, τεμαχισμένο
100 γρ. ζάχαρη άχνη + επιπλέον για το σερβίρισμα
2 αυγά
100 γρ. κουβερτούρα 50%-55% κακάο, λιωμένη σε μπεν μαρί
50 γρ. ρούμι μαύρο (ή κονιάκ)
4 μπανάνες, κομμένες κατά μήκος
½ κ.γ. κανέλα
Διάβασε τη συνταγή στο www.steliosparliaros.gr