81
Υλικά
- φύλλο σφολιάτας 1 φύλλα
- γραβιέρα Κρήτης 120 γρ
- τυρί φέτα 120 γρ
- ανθότυρο 250 γρ
- παστό κρέας 250 γρ
- πράσα 4 τμχ
- αυγά 4 τμχ
- κρέμα γάλακτος 7 κσ
- ρίγανη 0.5 κγ
- μαϊντανός 1 κσ
- φρέσκο βούτυρο 1 κγ
Η τάρτα που θα σας δείξουμε σήμερα, είναι ίσως από τις πιο νόστιμες και πιο εμφανίσιμες που έχω φτιάξει ως τώρα! Με πράσα, παστό χοιρινό (ένα από τα αγαπημένα μας μεζεδάκια) και ωραία ελληνικά τυράκια. Το αποτέλεσμα οπτικό και γευστικό, ήταν αυτό που είχα φανταστεί σχεδιάζοντας την συνταγή και σκέφτομαι να την ξαναφτιάξω για το φετινό Πασχαλινό τραπέζι, σαν ένα από τα συνοδευτικά εδέσματα του Πασχαλινού αρνιού.
Διάβασε τη συνταγή στο syntageskardias.blogspot.com