221
Υλικά
Για τη ζύμη: 125 γρ γάλα χλιαρό 1 φακελάκι μαγιά 80 γρ μαργαρίνη λιωμένη 300 γρ αλεύρι αλάτι Διαλύουμε τη μαγιά στο γάλα, μετά ρίχνουμε τη μαργαρίνη κι ύστερα το αλεύρι και ανακατεύουμε μέχρι να σφίξει η ζύμη. Αν χρειαστεί ρίχνουμε λίγο αλεύρι ακομα, μέχρι να μην κολάει στο χέρι μας η ζύμη. Για τη γέμιση: 500 γρ σπανάκι 3-4 φρέσκα κρεμμυδάκια 1 κεσεδάκι γιαούρτι 2 αυγά 1 φλυτζάνι τριμμένη γραβιέρα (ή άλλο κίτρινο τυρί) μυρωδικά της αρεσκείας σας (εγώ έβαλα δυόσμο) αλατοπίπερο...
Διάβασε τη συνταγή στο nosyparker-mageiremata.blogspot.com