66
Υλικά
- βούτυρο 125 γρ
- ζάχαρη 60 γρ
- αλάτι 1 πρέζα/ες
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 250 γρ
- μπέκιν πάουντερ 0.5 κγ
- αυγά 1 τμχ
- γάλα σόγιας 1 λτ
- κορν φλάουρ 10 κσ
- ζάχαρη 5 κσ
- αυγά 2 τμχ
- βούτυρο 1 κσ
- σύκα 12 τμχ
Μια υπέροχη γλυκειά τάρτα με σύκα και πλούσια κρέμα σόγιας που θα σας ενθουσιάσει με τη γεύση της και θα σας ξαφνιάσει με την ευκολία εκτέλεσης της συνταγής!
Διάβασε τη συνταγή στο www.kitchenqueen.gr