by admin

Τάρτα μήλου ... και στην κορφή μπισκότο!

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Σας έχω πει ότι έχω τον καλό μου για δοκιμαστή/πειραματόζωο όταν κάνω δοκιμές στην κουζίνα;Είναι σκληρός κριτής, άρα ξέρω ότι όταν παινεύει κάτι, είναι και πετυχημένο...Τούτη η τάρτα μήλου πάντως πέρασε τις εξετάσεις με άριστα!Ζυμώνουμε με τα χέρια καλά, μέχρι να πετύχουμε μια ζύμη ομοιογενή.Την αφήνουμε στο ψυγείο για μισή ώρα. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180ο.Καλύπτουμε τη ζύμη με μεμβράνη και απλώνουμε στην επιφάνεια φασόλια (ή ρύζι). Εν τω μεταξύ ετοιμάζουμε τη γέμιση.Τρίβουμε τα μπισκότα στο μούλτι και τα ανακατεύουμε με το βούτυρο λιωμένο, την κανέλα και τα καρύδια.&nb
Διάβασε τη συνταγή στο bettyscuisine.blogspot.com
Κατηγορία: Πίτες-Τάρτες

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το bettyscuisine.blogspot.com