by admin

Τάρτα μπανανα-σοκολάτα

No ratings yet

ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗ ΖΥΜΗ100gr ζάχαρη200gr βούτυρο αγελάδος(σε θερμοκρασία δωματίου)300gr αλεύρι για όλες της χρήσεις1 αβγόλίγο αλάτιΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΜΙΣΗ350gr κουβερτούρα 55%500gr κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά1 μεγάλη μπανάναΕΚΤΕΛΕΣΗΣε ένα μπόλ τρίβουμε με τα χέρια μας το αλέυρι και τη ζάχαρη.Προσθέτουμε το αλάτι και το αβγό και πλάθουμε μια ζύμη μαλακιά που να μην κολλάει στα χέρια.Την αφήνουμε στο ψυγείο για μισή ώρα.Ανοίγουμε μία λεπτή ζύμη ανάμεσα σε δύο λαδόκολες.Τοποθετούμε τη ζύμη σε φόρμα για τάρτες 20cm.Τοποθετούμε πάνω ζελατίνη(η ζελατίνη δεν καίγεται) και καλύπτουμε ολη την επιφάνεια με ρύζι.Ψή
Διάβασε τη συνταγή στο dinassweets.blogspot.com
Κατηγορία: Πίτες-Τάρτες

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το dinassweets.blogspot.com