72
Υλικά
- μαργαρίνη 250 γρ
- βούτυρο 250 γρ
- ζάχαρη 60 γρ
- αλάτι 1 πρέζα/ες
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 250 γρ
- αυγά 1 τμχ
- γάλα σόγιας 1 λτ
- κορν φλάουρ 10 κσ
- ζάχαρη 5 κσ
- βανίλια 1 τμχ
- καστανή ζάχαρη -
Για τις βάσεις 250 γραμμάρια μαργαρίνη ή βούτυρο 60 γραμμάρια ζάχαρη 1 πρέζα αλάτι 250 γραμμάρια αλεύρι γ.ό.χ. 1 αυγό Κεραμικά βαρίδια για τάρτα ή όσπρια Για την κρέμα 1 λίτρο γάλα σόγιας 10 κ.σ. κορν φλάουρ 5 κ.σ. ζάχαρη 1 βανίλια Για την καραμέλα καστανή ζάχαρη φλόγιστρο
Διάβασε τη συνταγή στο www.kitchenqueen.gr