72
Υλικά
- φύλλο κρούστας 1 πκτ
- σπανάκι 500 γρ
- φρέσκο κρεμμυδάκι 2 τμχ
- πράσα 1 τμχ
- κεφαλογραβιέρα 1 φλ
- φέτα 1 φλ
- άνηθος 0.5 ματσ.
- βούτυρο 2 κσ
- ελαιόλαδο 0.5 φλ
- πιπεριές κόκκινες 1 τμχ
- αλάτι -
- πιπέρι -
- αυγά 1 τμχ
Υλικά Φύλλα κρούστας 1 πακέτο Σπανάκι 500 γρ. Κρεμμυδάκια φρέσκα 2-3 τεμ Πράσο 1 τεμ. Κεφαλογραβιέρα 1 φλυτζάνι του τσαγιού τριμμένη Φέτα 1 φλυτζάνι του τσαγιού τριμμένη Άνιθο 1/2 ματσάκι Βούτυρο 2 κουταλιές της σούπας Ελαιόλαδο 1/2 φλυτζάνι του τσαγιού Πιπεριές κόκκινες 1-2 τεμ. Αλάτι -πιπέρι Αυγό 1 τεμ. χτυπημένο
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefoulis.gr