62
Υλικά
- ζάχαρη άχνη 30 γρ
- αυγά 1 τμχ
- μανταρίνια 0.5 κγ
- μπανάνες 3 τμχ
- γάλα εβαπορέ 170 γρ
- κρέμα γάλακτος 170 γρ
- σοκολάτα 70 γρ
- μανταρίνια 1 κγ
- μπανάνες 2 τμχ
- μανταρίνι 1 τμχ
Αφορμή για να ξαναθυμηθώ αυτά τα Ταρτάκια μου έδωσαν πέντε υπέρ-ώριμες, Ινδικές μπανάνες που μας είχαν απομείνει και είχαν γλυκάνει πολύ. Στην εδώ αγορά έρχονται και Ινδικές μπανάνες που μας αρέσουν περισσότερο από τις άλλες, τις γνωστές, γιατί δεν είναι πολύ γλυκές. Η σάρκα τους έχει ένα ζωηρό κίτρινο χρώμα που γίνεται πορτοκαλί, όταν ψηθεί, και το άρωμά τους είναι πιο έντονο. Όταν όμως ωριμάσουν, γίνονται κι αυτές γλυκές, όχι βέβαια υπερβολικά.Σκεφτόμουν πώς να τις αξιοποιήσω...
Διάβασε τη συνταγή στο helengrblog.blogspot.com