140
Υλικά
- γάλα 45 ml
- μαγιά ξερή 1 φακ
- ζάχαρη 3 κσ
- αλεύρι για ψωμί 360 γρ
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 60 γρ
- αλάτι 1 κγ
- βούτυρο αγελάδος 40 γρ
Δεν ξέρω αν το έχετε παρατηρήσει, αλλά τα γκουρμέ burger έχουν γίνει πολύ της μοδός τα τελευταία χρόνια. Έτσι, αυτό το σαββατοκύριακο, σας δίνω project το τέλειο σπιτικό μπέργκερ: με ψωμί αφράτο μπριός σπιτικό να γλείφετε τα δάχτυλά σας, με μπιφτέκι ζουμερό και αυθεντικό, με καραμελωμένα κρεμμύδια, τυρί γαλλικό κατσικίσιο και μανιτάρια. Και επειδή είμαι και πολύ γκουρμέ, θα το αλείψω και με μαγιονέζα τρούφας, έτσι γιατί μου αρέσει.
Διάβασε τη συνταγή στο foodjunkie.eu