76
Υλικά
- αλεύρι 400 γρ
- μαγιά ξερή 1 φακ
- ζάχαρη 1 κγ
- αλάτι 1.5 κγ
- ελαιόλαδο 4 κσ
- σάλτσα ντομάτας 1 φλ
- σάλτσα πιπεριάς 3 κσ
- μουστάρδα 1 κσ
- ρεγκάτο 300 γρ
- τυρί 300 γρ
- ζαμπόν 300 γρ
- μπέϊκον 300 γρ
- μανιτάρια 200 γρ
- πιπεριές πράσινες 2 τμχ
- ντομάτα 1 τμχ
- ελαιόλαδο 6 κσ
- ρίγανη -
- αλάτι -
- πιπέρι -
διαδικασία Βαζουμε σε μπολ το χλιαρό νερό και διαλύουμε τη μαγια. Έπειτα ρίχνουμε τη ζάχαρη και το λάδι. Αφού τα ανακατέψουμε, ρίχνουμε και λίγο από το αλεύρι και το αλάτι για να μην κάψουμε τη μαγιά και συνεχίζουμε με το υπόλοιπο αλεύρι, για να πετύχουμε μια ζύμη που να μην κολλάει στα χέρια μας.Τη σκεπάζουμε με μια υγρή πετσέτα και την αφήνουμε να ξεκουραστεί 20 λεπτά....
Διάβασε τη συνταγή στο thegastrin.blogspot.gr