166
Υλικά
- ξινομυζήθρα 200 γρ
- κασέρι 200 γρ
- στραγγιστό γιαούρτι 1 τμχ
- αυγά 2 τμχ
- πιπέρι 0.5 κγ
- μοσχοκάρυδο 0.5 κγ
Τα ποντιακά τούτα φύλλα «σηκώνουν» ότι συνδυασμό θέλετε. Αλμυρό ή γλυκό. Η κυρία που τα πουλούσε μου είπε ότι ακόμη και με μερέντα μπορεί να τα καταναλώσεις όπως είναι. Εγώ το πρώτο μου πείραμα το έκανα αλμυρό. Το δεύτερο θα είναι γλυκό σίγουρα και ακόμη προσπαθώ να το "συλλάβω" στο μυαλό μου....
Διάβασε τη συνταγή στο aromavanillias.blogspot.com