197
Υλικά
- αυγά 3 τμχ
- ζάχαρη 4 κσ
- μασκαρπόνε 500 γρ
- μπισκότο 1 πκτ
- εσπρέσσο 2 φλ
Τιραμισού γνήσια ιταλική συνταγή για ένα από τα πιο γνωστά ιταλικά γλυκά. Μπορούμε να ετοιμάσουμε το τιραμισού με μπισκότα pavesini ή σαβαγιάρ, βουτηγμένα σε καφέ εσπρέσσο και καλυμένα με μια κρέμα από mascarpone, αυγά και ζάχαρη. Εγώ προτιμώ το τιραμισού με Pavesini επειδή είναι ένα μπισκότο πιο ελαφρύ, απορροφά λιγότερο καφέ και αφήνει να υπερισχύσει η γεύση της κρέμας.
Διάβασε τη συνταγή στο sintagesninas.altervista.org