112
Υλικά
- σαβαγιάρ 1 πκτ
- κρέμα γάλακτος 300 γρ
- ζελατίνη 6 φύλλα
- κρόκοι 4 τμχ
- ελληνικός καφές 100 γρ
- ζάχαρη άχνη 40 γρ
- μέλι 100 γρ
- στραγγιστό γιαούρτι 500 γρ
- κακάο -
- μέλι -
- παστέλι -
Από τον Nomad Chef Ανδρέα Λαγό Ημέρα προβολής 12/12/13. Πατήστε εδώ για να δείτε την εκπομπή. ΥΛΙΚΑ Για 10 άτομα 1 πακέτο μπισκότα σαβαγιάρ Για τη μους γιαουρτιού: 300 γρ. κρέμα γάλακτος 6 φύλλα ζελατίνης 4 κρόκους αβγών...
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefonair.gr