103
Υλικά
- βούτυρο 225 γρ
- κακάο 35 γρ
- αυγά 5 τμχ
- κουβερτούρα 100 γρ
- φαρίνα 500 γρ
- μαγειρική σόδα 0.5 κγ
- βανίλια 3 τμχ
- σιρόπι 50 ml
- λικέρ 50 ml
- αμαρέτο 50 ml
- κουβερτούρα λευκή 170 γρ
- βούτυρο 1 κσ
- πικραμύγδαλο 1 κγ
YΛΙΚΑ 225 γρ. βούτυρο 35 γρ. κακάο 2 κούπες ζάχαρη(400 γρ.) 5 αυγά μέτρια 100 γρ. κουβερτούρα λιωμένη 500 γρ. αλεύρι που φουσκώνει 1/2 κ.γλυκού σόδα μαγειρικής 3 βανίλιες 1/2 κούπας γάλα σοκολατούχο(120 ml) 50 ml σιρόπι από κερασάκια μαρασκίνο(ή λικέρ amaretto) Γλάσο: 170 γρ. λευκή κουβερτούρα 1 κ.σούπας βούτυρο 1 κ.γλυκού εσάνς πικραμύγδαλο...
Διάβασε τη συνταγή στο cookthebook.blogspot.com