149
Υλικά
- κοκορέτσι 1 φέτ
- αλάτι 1 πρέζα/ες
- ρίγανη 1 πρέζα/ες
- πουλ πίμπερ 1 πρέζα/ες
- χυμός λεμονιού 1 κσ
- ρόκα 5 φύλλα
- φρέσκο κρεμμυδάκι 1 τμχ
- ψωμί 1 φέτ
Ναι! Στην Τουρκία έχουν ένα έδεσμα που λένε κοκορέτσι (kokoreç) και έχει μόνο εντεράκια, τυλιγμένα γύρω από λίπος και ψημένα σε σούβλα. Το κοκορέτσι της Πόλης σερβίρεται σε ψωμί, σαν σάντουϊτς, ψιλοκομμένο και σωταρισμένο με μπαχαρικά, ντομάτα και πιπεριά.
Διάβασε τη συνταγή στο www.tastefull.gr