105
Υλικά
- βούτυρο αγελάδος 115 γρ
- ζάχαρη 300 γρ
- αυγά 2 τμχ
- αλεύρι σκληρό 320 γρ
- ξινόγαλα 250 γρ
- μπέκιν πάουντερ 1 κγ
- λευκό ξύδι 1 κσ
- βανίλια 2 τμχ
- εσάνς βανίλιας 1 κγ
- κακάο 2 κγ
- χρώμα ζαχαροπλαστικής 1 κγ
- ζαχαρούχο γάλα 1 κουτί
- φυτική κρέμα γάλακτος 200 γρ
- βανίλια 2 τμχ
- εκχύλισμα βανίλιας 1 κγ
- φράουλες 250 γρ
- κρέμα τυριού 100 γρ
- ζάχαρη άχνη 3 κγ
- φράουλες 8 τμχ
- φράουλες 6 τμχ
- ζάχαρη 2 κγ
Τρεις στρώσεις red velvet cake και δύο χορταστικές στρώσεις παγωτό με φρέσκες φράουλες φτιάχνουν την τέλεια τούρτα παγωτό με εντυπωσιακή εμφάνιση και υπέροχη γεύση.
Διάβασε τη συνταγή στο www.magiacook.gr