94
Υλικά
- κέικ 1 δόση
- κορν φλάουρ 2 κσ
- ζάχαρη 35 γρ
- γάλα φρέσκο 200 ml
- ζελατίνη 5 γρ
- κρέμα γάλακτος 125 ml
- νουτέλα 200 γρ
- βανιλίνη 1 τμχ
- φουντούκι 50 γρ
- λικέρ πορτοκάλι 1 σφην
- κρέμα βουτύρου 1 δόση
- ζαχαρόπαστα -
Μια καθαρα ανοιξιατικη τουρτα, για τα ανοιξιατικα γενεθλια της Ελενης! Υλικα για το παντεσπανι : 1 δοση Molly cake (οδηγιες για την παρασκευη του εδω) για την κρεμα : 25gr (2κ.σ. γεματες) μαϊζενα, 35gr (2κ.σ.γεματες) ζαχαρη, 200ml γαλα φρεσκο, 5gr ζελατινη σε φυλλα, 125ml κρεμα γαλακτος 35%, 200gr Nutella, 1 βανιλλινη, 50gr χοντροκοπανισμενα φουντουκια. για το σιροπι : 1 σφηνακι λικερ πορτοκαλι, 1 σφηνακι νερο. για την βουτυροκρεμα : 1 δοση (οδηγιες για την παρασκευη της εδω) για την διακοσμηση ...
Διάβασε τη συνταγή στο illaboratoriodimmskg.blogspot.com