62
Υλικά
- αυγά 6 τμχ
- μπέκιν πάουντερ 1 κγ
- κακάο 3 κσ
- αυγά 3 τμχ
- μπέκιν πάουντερ 0.5 κγ
- κακάο 1.5 κσ
- ζάχαρη 150 γρ
- λικέρ 2 κσ
- κρέμα ζαχαροπλαστικής 1 φακ
- κομπόστα βύσσινο 1 τμχ
- ζάχαρη 3 κσ
- κορν φλάουρ 2 κσ
- σαντιγί 500 γρ
- ζάχαρη άχνη -
- γάλα 1 κσ
- βανίλια 1 τμχ
- ζαχαρόπαστα 1 δόση
- ασπράδι 1 τμχ
- χυμός λεμονιού 1 κγ
Υλικά για το παντεσπάνι 25 εκ. 6 αυγά 1½ κούπα ζάχαρη 1½ κούπα αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 κουταλάκι του γλυκού μπέικιν πάουντερ 3 κουταλιές της σούπας κακάο Υλικά για το παντεσπάνι 16 εκ. 3 αυγά ¾ της κούπας ζάχαρη ¾ της κούπας αλεύρι για όλες τις χρήσεις ½ κουταλάκι του γλυκού μπέικιν πάουντερ...
Διάβασε τη συνταγή στο mageirikesdiadromes.gr