77
Υλικά
- βούτυρο 225 γρ
- αυγά 3 τμχ
- καφές 500 γρ
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 360 γρ
- κακάο 60 γρ
- ζάχαρη 400 γρ
- μπέκιν πάουντερ 1 κγ
- μαγειρική σόδα 2 κγ
- αλάτι 1 κγ
- εκχύλισμα βανίλιας 2 κγ
- βούτυρο 225 γρ
- ζάχαρη άχνη 500 γρ
- εκχύλισμα βανίλιας 2 κγ
- κρέμα γάλακτος 3 κσ
Τούρτα γενεθλίων με τρεις στρώσεις βάσης κέικ φουλ στον καφέ και στη σοκολατένια γεύση, γεμισμένη με χρωματισμένη κρέμα βουτύρου (buttercream). H διαδικασία ετοιμασίας της δίνεται αναλυτικά πιο κάτω και η ιδέα του naked cake έχει πολλούς φίλους σε επίσημα γεγονότα, όπως γάμους, γενέθλια και λοιπές χαρούμενες εκδηλώσεις.
Διάβασε τη συνταγή στο www.kitchenstori.es