154
Υλικά
- φύλλο κανταΐφι 250 γρ
- φιστίκι Αιγίνης 75 γρ
- βούτυρο 100 γρ
- ζάχαρη 1.5 φλ
- τριαντάφυλλο 1 κγ
- ροδόνερο 3 κσ
- τυρί κρέμα 600 γρ
- κρέμα γάλακτος 250 ml
- μαστίχα Χίου 0.5 κγ
- λικέρ μαστίχα 1 σφην
- γλυκό βύσσινο -
250 γρ. φύλλο καταΐφι ΚΑΝΑΚΙ 75 γρ. φιστίκια Αιγίνης 100 γρ. βούτυρο Lurpak 1 φλ. νερό 1 φλ. ζάχαρη 1 κ.γ. αποξηραμένα τριανταφυλλάκια 3 κ.σ. ροδόνερο 600 γρ. Arla φρέσκο τυρί κρέμα 250 ml Arla κρέμα γάλακτος ½ φλ. ζάχαρη κρυσταλλική ½ κ.γ. μαστίχα κοπανισμένη 1 σφην. λικέρ μαστίχας Γλυκό του κουταλιού βύσσινο Φιστίκια Αιγίνης
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefonair.gr