74
Υλικά
- ηλιέλαιο 240 γρ
- ζάχαρη 220 γρ
- αυγά 6 τμχ
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 340 γρ
- γάλα 140 γρ
- κακάο 60 γρ
- μπέκιν πάουντερ 4 κγ
- αλάτι 0.33 κγ
- πορτοκάλια -
- πραλίνα φουντουκιού 250 γρ
- υποβρύχιο βανίλια 500 γρ
- μαργαρίνη με βούτυρο 180 γρ
- πορτοκάλια 2 τμχ
Από τη Pastry Chef Όλγα Κωνσταντινίδου ,240 γρ. ηλιέλαιο 220 γρ. ζάχαρη 6 αβγά 340 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 140 γρ. γάλα 60 γρ. κακάο...
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefonair.gr