66
Υλικά
- ζάχαρη 1 ποτ
- αυγά 10 τμχ
- φαρίνα 0.5 ποτ
- μπέκιν πάουντερ 1 κγ
- κακάο 3 κσ
- βανίλια 1 φακ
- κουβερτούρα 270 γρ
- κρέμα γάλακτος 500 γρ
- ζάχαρη 200 γρ
- σταγόνες κουβερτούρας -
- κονιάκ 1 κσ
- μέλι 1 κσ
Υλικά Για το παντεσπάνι Ζάχαρη 1 ποτήρι νερού Αυγά 4 Φαρίνα ΓΙΩΤΗΣ 1/2 ποτήρι νερού κοσκινισμένη Μπέικιν πάουντερ ΓΙΩΤΗΣ 1 κουταλάκι γλυκού Κακάο 3 κουταλιές σούπας κοσκινισμένο Νερό 1 φλιτζανάκι του καφέ Βανίλια 1 φακελάκι ...
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefoulis.gr