77
Υλικά
- ασπράδι 4 τμχ
- ζάχαρη 150 γρ
- κρόκοι 6 τμχ
- βανίλια 1 φακ
- λεμόνι 1 τμχ
- αλεύρι 75 γρ
- κορν φλάουρ 25 γρ
- μπέκιν πάουντερ 1 κγ
- ζελατίνη 9 φύλλα
- μυζήθρα 500 γρ
- λεμόνι 2 τμχ
- ζάχαρη 150 γρ
- βερίκοκο 1 κουτί
- κρέμα γάλακτος 0.5 φλ
- ινδοκάρυδο -
Υλικά Μείνμα για μπισκότο; 4 ασπράδια, 150 γρ, ζάχαρη, 6 κρόκοι αυγού 1 φακ. βανίλια, ξύσμα από 1 λεμόνι, 75 γρ. αλεύρι, 25 γρ, κορν φλάουρ, 1 κοφτό κ.τ. μπέικιν πάουντερ. Γέμιση: 9 φύλλα ζελατίνη, 500 γρ. άπαχη μυζήθρα, χυμός και ξύσμα 2 λεμονιών, 150 γρ. ζάχαρη, 1 κουτί (850 γρ.) βερίκοκα, 1/2 λιτ. γλυκιά κρέμα γάλακτος, τριμμένο ινδοκάρυδοΕκτέλεση Μείγμα για το μπισκότο: Κτυπάτε τα ασπράδια με το μίξερ σε μαρέγκα, προσθέτετε τμηματικά 50 γρ. ζάχαρη και κτυπάτε ώσπου να πήξει εντελώς η μαρέγκα...
Διάβασε τη συνταγή στο glykesamartiesp.blogspot.com