142
Υλικά
- σαβαγιάρ 1 κιλ
- ερμόλ 2 κουτί
- ζαχαρούχο γάλα 2 κουτί
- αμύγδαλα 250 γρ
- καρύδια 250 γρ
- σταγόνες κουβερτούρας 1 φακ
- κακάο 0.75 κουτί
- ζάχαρη άχνη 0.5 κιλ
- κονιάκ 0.5 ποτ κρασ
Η Τούρτα με τα καρύδια και τα καβουρδισμένα αμύγδαλα είναι πράγματι τέλεια!!! Η πλούσια γεύση των σαβαγιάρ ποτισμένα με κακάο και άρωμα κονιάκ, καθώς και το πλούσιο συναίσθημα από το τραγάνισμα των αμυγδάλων στο στόμα, δημιουργούν την τέλεια απόλαυση!!!
Διάβασε τη συνταγή στο www.syntagesmamas.gr