149
Υλικά
- μπισκότα με σοκολάτα 250 γρ
- βούτυρο 80 γρ
- κρέμα γάλακτος 600 γρ
- ζελατίνη 3 κσ
- μαύρη σοκολάτα 300 γρ
- σοκολάτα γάλακτος 100 γρ
- Ferrero Rocher 10 τμχ
- φράουλες 8 τμχ
- κακάο 1 κσ
Τούρτα φραουλοσοκολατένια, με αφράτη mousse σοκολάτας και γλυκές, σοκολατένιες, μαγικές μπουκιές Ferrero Rocher. Φρέσκες, κατακόκκινες και γλυκές φράουλες, που κι αυτές πήραν μια σοκολατένια επικάλυψη, βουτώντας τις στη λιωμένη σοκολάτα, της χάρισαν χρώμα και γεύση.Μια πραγματικά εύγευστη τούρτα, η οποία δημιουργήθηκε με πολλή αγάπη για να εορταστεί επετειακό οικογενειακό γεγονός και συνοδεύτηκε με παγωμένη σανγκριά...
Διάβασε τη συνταγή στο www.kitchenstori.es