119
Υλικά
- αυγά 5 τμχ
- ζάχαρη 160 γρ
- αλεύρι 150 γρ
- κακάο 30 γρ
- βανίλια 1 τμχ
- μπέκιν πάουντερ 1 κγ
- ζάχαρη 130 γρ
- λεμόνι 0.5 τμχ
- ρούμι 1 σφην
- ζάχαρη 180 γρ
- βανίλια 1 τμχ
- αυγά 4 τμχ
- σοκολάτα κουβερτούρα 250 γρ
- κρέμα γάλακτος 125 γρ
ΒΑΣΗ.
5 ΑΥΓΑ,
160 ΓΡ.ΖΆΧΑΡΗΣ,
150 ΓΡ.ΑΛΕΎΡΙ,
30 ΓΡ.ΚΑΚΆΟ,
1ΒΑΝΙΛΙΑ,
1 ΚΟΥΤΑΛΆΚΙ ΜΠΈΚΙΝ
ΣΙΡΟΠΙ.
200ΓΡ.ΝΕΡΌ,
130ΓΡ.ΖΆΧΑΡΗ,
ΧΥΜΌ ΑΠΌ ΜΙΣΌ ΛΕΜΌΝΙ,
ΦΛΟΎΔΑ ΑΠΌ ΜΙΣΌ ΛΕΜΌΝΙ,
1 ΣΦΗΝΆΚΙ ΡΟΎΜΙ.
ΙΤΑΛΙΚΉ ΜΑΡΈΓΚΑ.
50 ΓΡ,ΝΕΡΌ,
180 ΓΡ.ΖΆΧΑΡΗ,
1 ΒΑΝΊΛΙΑ,
4 ΑΣΠΡΆΔΙΑ ΑΥΓΏΝ ΤΑ ΟΠΟΊΑ ΤΑ ΖΥΓΊΖΟΜΑΙ ΝΑ ΕΊΝΑΙ 120 ΓΡ. ΘΕΡΜΌΜΕΤΡΟ ΚΟΥΖΊΝΑΣ ΓΙΑ ΚΑΡΑΜΈΛΑ.
Διάβασε τη συνταγή στο mageirikikaisintages.blogspot.com