69
Υλικά
- ασπράδι 6 τμχ
- ζάχαρη 100 γρ
- κουβερτούρα 200 γρ
- βούτυρο αγελάδος 100 γρ
- κρόκοι 5 τμχ
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 35 γρ
- κρέμα γάλακτος 600 γρ
- μέλι 100 γρ
- κουβερτούρα 600 γρ
Υλικά Για τις βάσεις - 6 ασπράδια αυγών - 100 γρ. ζάχαρη - 200 γρ. κουβερτούρα 68%-70% κακάο, ψιλοκομμένη - 100 γρ. βούτυρο αγελάδας, σε κύβους - 5 κρόκοι αυγών - 35 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις Για την γκανάς - 600 γρ. κρέμα γάλακτος 35%-36% λιπαρά - 100 γρ. μέλι - 600 γρ. κουβερτούρα 50%-55% κακάο, ψιλοκομμένη
Διάβασε τη συνταγή στο www.lovecook.gr