66
Υλικά
- γάλα 600 γρ
- ζάχαρη 300 γρ
- κουβερτούρα 200 γρ
- βούτυρο 100 γρ
- κακάο 100 γρ
- κορν φλάουρ 4 κσ
- αλεύρι 2 κούπα/ες
- ζάχαρη 2 κούπα/ες
- κακάο 1 κούπα/ες
- μαγειρική σόδα 1 κσ
- μπέκιν πάουντερ 1 κγ
- αλάτι 1 κγ
- αυγά 3 τμχ
- νερό 1 κούπα/ες
- ξινόγαλα 1 κούπα/ες
- ηλιέλαιο 3 κσ
υλικα για την κρεμα σοκολατας 600 γρ. γάλα 300 γρ. ζάχαρη 200 γρ. κουβερτούρα 100 γρ. βούτυρο 100 γρ. κακάο 4 κ.σ. κορν φλάουρ υλικα για το παντεσπανι 2 κούπες αλεύρι 2...
Διάβασε τη συνταγή στο glykoalmyro.gr