284
Υλικά
- κρέμα γάλακτος 750 γρ
- βανίλια 3 κλων
- κουβερτούρα 150 γρ
- ζάχαρη 80 γρ
- κρόκοι 6 τμχ
- ζελατίνη 15 γρ
- βούτυρο αγελάδος 120 γρ
- κρέμα γάλακτος 180 γρ
- ζάχαρη 180 γρ
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 120 γρ
- φουντούκι 150 γρ
Υλικά Κρέμα 750 γρ. κρέμα γάλακτος με 35%-36% λιπαρά 3 κλωναράκια βανίλιας 150 γρ. κουβερτούρα με 50%-55% κακάο, λιωμένη σε μπεν μαρί 80 γρ. ζάχαρη 6 κρόκοι αυγών 15 γρ. φύλλα ζελατίνας (δηλαδή 3 φύλλα των 5 γρ. ή 6 των 2,5 γρ.) Βάση 120 γρ. βούτυρο αγελάδας 180 γρ. κρέμα γάλακτος ...
Διάβασε τη συνταγή στο www.steliosparliaros.gr