by admin

Τραγανά κουλουράκια κανέλας με κόκκινο κρασί

No ratings yet

  (1)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Κοσκινίζουμε το αλεύρι με το μπέικιν. Ρίχνουμε το μισό αλεύρι, ζυμώνουμε και λίγο λίγο προσθέτουμε το υπόλοιπο μέχρι η ζύμη να γίνει εύπλαστη και να μην κολλάει στα χέρια. Δεν ζυμώνουμε πολλή ώρα γιατί θα σκληρύνουν τα κουλουράκια.
Διάβασε τη συνταγή στο taxidistisgeuseis.blogspot.com

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το taxidistisgeuseis.blogspot.com