135
Υλικά
- φύλλο σφολιάτας 2 φύλλα
- βούτυρο 125 γρ
- ζάχαρη 125 γρ
- πούδρα αμυγδάλου 125 γρ
- κορν φλάουρ 1 κγ
- αλάτι 1 πρέζα/ες
- ροδάκινα 1 συσκ
- αυγά 2 τμχ
- λικέρ 1 κσ
- κρόκοι 1 τμχ
- ζάχαρη άχνη 1 κσ
- γάλα 1 κσ
2 φύλλα σφολιάτα «του χεριού σας» της alfa 125 γρ. μαλακό βούτυρο 125 γρ. ζάχαρη 125 γρ. πούδρα αλεσμένο αμύγδαλο 1 κ.γ. κορν φλάουρ 1 πρέζα αλάτι 1 συσκευασία ροδάκινα σε χυμό 2 αβγά 1 κ.σ. λικέρ από φρούτα Για την επάλειψη 1 κρόκο 1 κ.σ. ζάχαρη άχνη 1 κ.σ. νερό ή γάλα
Διάβασε τη συνταγή στο www.argiro.gr