124
Υλικά
- φύλλο σφολιάτας 1 φύλλα
- κρέμα ζαχαροπλαστικής 600 ml
- φράουλες 500 γρ
- ζάχαρη άχνη 1 φλ
- φράουλες 300 γρ
- ζάχαρη 2 κσ
- κουαντρό 2 κσ
- κονιάκ 2 κσ
Ζουμερές φράουλες μέσα σε χίλια τραγανά και χρυσαφένια φύλλα σφολιάτας, ξαπλωμένες πάνω σε βελούδινη γλυκιά κρέμα ζαχαροπλαστικής. Το πιο ανάλαφρο και δροσιστικό μιλφέιγ που έχετε δοκιμάσει ποτέ.
Διάβασε τη συνταγή στο www.pandespani.com