128
Υλικά
- λευκό κρασί 750 ml
- ζάχαρη 700 γρ
- κυδώνια 1 κιλ
- γαρύφαλλο 5 τμχ
- άσπρο πιπέρι 1 κγ
- μαύρο πιπέρι 1 κγ
- δαφνόφυλλα 2 φύλλα
- κανέλα 2 ξύλο/α
- αστεροειδής γλυκάνισος 2 τμχ
- γάλα 1 λτ
- λεμόνι 1 τμχ
- κανέλα 0.5 κγ
- κορν φλάουρ 50 γρ
- αυγά 6 τμχ
Αυτό το γλυκό είναι από το νέο site του Παρλιάρου. Έψαχνα κάτι με κυδώνια γιατί μου φέρανε από κήπο και έπεσα πάνω του. Τα κάνει σαν κομπόστα και τα βάζει σε μπολ και από πάνω ρίχνει μια ωραία κρέμα με άρωμα κανέλλας και λεμονιού.
Διάβασε τη συνταγή στο www.steliosparliaros.gr