by admin

ΤΡΑΧΑΝΟΤΟ ΜΕ ΟΥΡΕΣ ΠΕΣΚΑΝΔΡΙΤΣΑΣ

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Σήμερα ήμουν τυχερός! Βρήκα στην αγορά ουρές πεσκανδρίτσας! Η πεσκανδρίτσα, για όποιον δε γνωρίζει, είναι ένα ιδιαίτερο ψάρι με σχετικά σφιχτή σάρκα, εξαιρετικά νόστιμο, το οποίο προσφέρεται ειδικά για σούπα, καθώς έχει μεγάλο κεφάλι το οποίο δίνει ωραίο ζωμό. Όμως στην αγορά πωλούνται και φιλεταρισμένες ουρές πεσκανδρίτσας μικρού μεγέθους (σαν μικρές κουτσομούρες) οι οποίες γίνονται συνήθως τηγανιτές. Εγώ όμως είχα μια καλύτερη ιδέα! Τις μαγείρεψα με τραχανά και το αποτέλεσμα ήταν απλά εξαιρετικό!
Διάβασε τη συνταγή στο shogunkitchen.blogspot.com
Κατηγορία: Ζυμαρικά
Περισσότερες συνταγές: τραχανότο

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το shogunkitchen.blogspot.com