56
Υλικά
- γκοφρέτα 220 γρ
- λευκή σοκολάτα 150 γρ
- αμύγδαλα 3 κσ
- ζαχαρούχο γάλα 150 γρ
- κονιάκ 1 σφην
- βούτυρο αγελάδος 2 κσ
- σοκολάτα γάλακτος 300 γρ
- κρέμα γάλακτος 2 κσ
- γκοφρέτα 1 πκτ
- τρούφα σοκολάτας 3 κσ
Πάρα πολύ εύκολα και νόστιμα τρουφάκια διπλής σοκολάτας με πολύ τραγανή υφή! Η λευκή σοκολάτα εσωτερικά δένει αρμονικά με τις τριμμένες γκοφρέτες και το ζαχαρούχο γάλα, ενώ τα αμύγδαλα παίζουν το ρόλο του "κρυφού" συστατικού που δίνουν μια άλλη διάσταση στη γεύση! Η σοκολατένια επικάλυψη δεν σε αφήνει να μαντεύσεις τι πρόκειται να απολαύσεις και παραμένει έκπληξη που θα αποκαλυφθεί με την
πρώτη μπουκιά! Δοκιμάστε τα!
πρώτη μπουκιά! Δοκιμάστε τα!
Διάβασε τη συνταγή στο helengrblog.blogspot.com