132
Υλικά
- κρέμα γάλακτος 100 γρ
- κουβερτούρα πραλίνας 270 γρ
- κουβερτούρα 100 γρ
- βούτυρο 1 κγ
- πορτοκάλι 1 τμχ
- λικέρ πορτοκάλι 1 κσ
- κονιάκ 1 κσ
- κάρδαμο 2 σπόροι/ος
- φουντούκι 50 γρ
- τρούφα σοκολάτας 100 γρ
Υλικά της συνταγής μας (20-25 τεμάχια) 100 γρ. κρέμα γάλακτος light 270 γρ.
κουβερτούρα πραλίνας 100 γρ.
κουβερτούρα 55% 1 κ.γλ. βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου ξύσμα
από 1 πορτοκάλι 1 κ.σ. λικέρ πορτοκάλι ή κονιάκ τριμμένο 1- 2 σπόροι κάρδαμου (προαιρετικό) 50 γρ. φουντούκια ψημένα και χοντροκομμένα Επικάλυψη 100 γρ.
τρούφα μαύρη σοκολάτας
κουβερτούρα πραλίνας 100 γρ.
κουβερτούρα 55% 1 κ.γλ. βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου ξύσμα
από 1 πορτοκάλι 1 κ.σ. λικέρ πορτοκάλι ή κονιάκ τριμμένο 1- 2 σπόροι κάρδαμου (προαιρετικό) 50 γρ. φουντούκια ψημένα και χοντροκομμένα Επικάλυψη 100 γρ.
τρούφα μαύρη σοκολάτας
Διάβασε τη συνταγή στο maxistinkouzina.blogspot.com