134
Υλικά
- γκοφρέτα 175 γρ
- κουβερτούρα λευκή 200 γρ
- αμύγδαλα -
- ινδοκάρυδο -
Απο σήμερα ξεκινάει μια σειρά τεσσάρων αναρτήσεων με θέμα τα τρουφάκια. Οι συνδυασμοί είναι ατελείωτοι, εγω σας παρουσιάζω αυτά που για την ώρα θεώρησα τα πιο αξιόλογα, αλλά κάποια στιγμή έπεται και συνέχεια... Ξεκινάμε με τα τρουφάκια που μοιάζουν πάρα πολύ με τα ραφαέλλο. Βέβαια τα αυθεντικά ραφαέλλο, είναι μάλλον αδύνατον να παρασκευαστούν στο σπίτι, καθώς καλύπτονται απο ενα στρώμα τραγανής γκοφρέττας, αλλά σας διαβεβαιώνω οτι ως προς την γεύση αλλά και την υφή, αυτά τα τρουφάκια ομοιάζουν πάρα πολύ. Με μόνο τρία υλικά και ενα αμυγδαλάκι στη καρδούλα τους, αν σας αρέσει η γεύση της καρύδας, σίγουρα θα ενθουσιαστήτε! Η συνταγή κυκλοφορεί ευρέως σε ιταλικά forum, site και blog μαγειρικής. ...
Διάβασε τη συνταγή στο illaboratoriodimmskg.blogspot.com