76
Υλικά
- αμύγδαλα 2 φλ
- ινδοκάρυδο 2.5 φλ
- φρυγανιά 2.5 φλ
- ινδοκάρυδο -
- ζάχαρη 2 φλ
- χυμός λεμονιού 1 κσ
- βανίλια 1 τμχ
Υλικά Αμύγδαλα ασπρισμένα 2 φλυτζάνια του τσαγιού Ινδική καρύδα 2 1/2 φλυτζάνια του τσαγιού Φρυγανιά τριμμένη 2 1/2 φλυτζάνια του τσαγιού Τριμμένη ινδική καρύδα για διακόσμηση Για το σιρόπι Νερό 2 φλυτζάνια του τσαγιού Ζάχαρη 2 φλυτζάνια
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefoulis.gr