67
Υλικά
- κιμάς μοσχαρίσιος 500 γρ
- κόκκινα φασόλια 1 κονσέρβα
- ντομάτα 4 τμχ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- πιπεριές κόκκινες 1 τμχ
- ελαιόλαδο 3 κσ
- σκόρδο 3 σκελ
- τσίλι 1 κγ
- πάπρικα 1 κγ
- κύμινο 1 κγ
- ζάχαρη 1 κγ
- ντοματοπελτές 2 κσ
Τσίλι κον κάρνε (Chilli Con Carne)
Είναι μια πολύ γνωστή μεξικάνικη συνταγή το chilli con carne, μπορεί να γίνει από πολύ απαλό, μέχρι πολύ καυτερό ανάλογα με την προτίμησή μας.
Υλικά
500 γρ. μοσχαρίσιο κιμά
1 κονσέρβα στραγγισμένα κόκκινα φασόλια
4 ψιλοκομμένες ντομάτες
1 μεγάλο ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 πιπεριά κόκκινη σε κυβάκια
3 κ. σ. ελαιόλαδο
3 σκ. σκόρδο ψιλοκομμένο
λίγο ψιλοκομμένο μαϊντανό
1 κ. γλ. σκόνη τσίλι
1 κ. γλ. πάπρικα
1 κ. γλ. κύμινο
1 κ. γλ. ζάχαρη
2 κ. σ. ντοματοπελτέ
Αλάτι - πιπέρι
Διάβασε τη συνταγή στο kouzinomageiremata.blogspot.com