125
Υλικά
- πτι μπερ 750 γρ
- βούτυρο 350 γρ
- ανθότυρο 500 γρ
- ζαχαρούχο γάλα 1 κουτί
- φυτική σαντιγί 500 γρ
- μαρμελάδα βύσσινο 500 γρ
- κορν φλάουρ 0.5 κγ
Το τσιζ κέικ είναι ένα πολύ ωραίο γλυκάκι, που γίνεται κανονικά με τυρί κρέμα. Σε αυτήν εδώ την εκδοχή, ελληνική θα την έλεγα, το φτιάχνουμε με ανθότυρο. Γίνεται πολύ ελαφρύ, με απίθανη γεύση και η κρέμα είναι πιο απαλή και αφράτη. Δοκιμάστε το και θα με θυμηθείτε!
Διάβασε τη συνταγή στο faghta-giagias.blogspot.com