93
Υλικά
- μπισκότα 250 γρ
- βούτυρο αγελάδος 100 γρ
- μασκαρπόνε 500 γρ
- κρέμα γάλακτος 200 γρ
- ζελατίνη 6 φύλλα
- στιγμιαίος καφές 5 κγ
- ρούμι 3 κσ
- κουβερτούρα 100 γρ
Υπέροχο, δροσερό, με πλούσια γεύση, σίγουρα θα ενθουσιάσει όσους αγαπάνε τον συνδυασμό του καφέ με την σοκολάτα! Η τραγανή σοκολάτα της επικάλυψης δημιουργεί μια ωραία αντίθεση με την μαλακή κρέμα της γέμισης.
Διάβασε τη συνταγή στο illaboratoriodimmskg.blogspot.com