68
Υλικά
- αυγά 4 τμχ
- βούτυρο 200 γρ
- γάλα εβαπορέ 1 κονσέρβα
- φαρίνα 400 γρ
- ζάχαρη 1 κγ
- κίτρινο τυρί 300 γρ
- ελιές 150 γρ
Ελαφριά με υπέροχη κρεμώδη υφή! 4 αυγά 200 γρ. βούτυρο ανάλατο (λιωμένο) 1 κονσέρβα γάλα εβαπορέ 400 γρ, αλεύρι που φουσκώνει μόνο του 1 κ.γ. ζάχαρη ξερό δυόσμο 300 γρ. κίτρινο τυρί (ό,τι σας αρέσει) 150 γρ. ελιές κομμένες σε ροδέλες
Διάβασε τη συνταγή στο www.sintagespareas.gr