76
Υλικά
- βούτυρο 125 γρ
- στραγγιστό γιαούρτι 0.5 ποτ
- πορτοκαλάδα 1 ποτ
- μπέκιν πάουντερ 1 φακ
Υλικά για την ζύμη: 125γρ βούτυρο 1/2 ποτήρι στραγγιστό γιαούρτι 1 ποτήρι πορτοκαλάδα με ανθρακικό 1 φακελάκι μπέικιν πάουντερ αλάτι αλεύρι όσο πάρει Εκέλεση: Για την ζύμη ανακατεύουμε τα υγρά σε ένα μπολ και ρίχνουμε σιγά σιγά το αλέύρι και το μπέικιν και το αλάτι, ζυμώνουμε καλά, προσοχή μην βγεί....
Διάβασε τη συνταγή στο tomyalostofagito.gr