142
Υλικά
- ξινομυζήθρα 300 γρ
- φέτα 150 γρ
- μοτσαρέλα 200 γρ
- αυγά 3 τμχ
- δυόσμος 1 κγ
- μαύρο πιπέρι -
- περέκ 6 φύλλα
- ελαιόλαδο 1 φλ
- λιναρόσπορος -
Την εδομάδα της Τυρινής, από το μενού δεν θα μπορούσε να λείπει και μία νόστιμη τυρόπιτα.Σε αυτήν την παραλλαγή της τυρόπιτας χρησιμοποίησα ξυνομυζήθρα. Από την άλλη ο συνδυασμός με την φέτα και την ουδέτερη μοτσαρέλλα αποδείχτηκε ιδιαίτερα επιτυχημένος, καθώς η ξυνή μυζήθρα ανέδειξε την γεύση της φέτας.
Διάβασε τη συνταγή στο illaboratoriodimmskg.blogspot.com