97
Υλικά
- αλεύρι μαλακό 150 γρ
- καλαμποκάλευρο 50 γρ
- αλάτι 6 γρ
- ζάχαρη 3 γρ
- ελαιόλαδο 10 ml
- μαγιά νωπή 5 γρ
- αυγά 1 τμχ
- παντζάρια 1 τμχ
- ζάχαρη 1 κσ
- αλάτι 0.25 κγ
- κρέμα βαλσαμικού 1 κγ
- havarti 110 γρ
- παντζάρια 1 τμχ
- κρέμα βαλσαμικού 30 γρ
- δυόσμος 3 φύλλα
150 ΓΡ. ΑΛΕΥΡΙ ΜΑΛΑΚΟ 50 ΓΡ. ΚΑΛΑΜΠΟΚΑΛΕΥΡΟ 6 ΓΡ. ΑΛΑΤΙ 3 ΓΡ. ΖΑΧΑΡΗ 10 ML ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ 110 ML ΝΕΡΟ (ΧΛΙΑΡΟ) 5 ΓΡ. ΜΑΓΙΑ ΝΩΠΗ 1 ΑΒΓΟ (ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ) 1 ΜΕΤΡΙΟ ΠΑΝΤΖΑΡΙ 1 Κ.Σ. ΖΑΧΑΡΗ 1/4 Κ.Γ. ΑΛΑΤΙ 1 Κ.Γ. ΚΡΕΜΑ ΒΑΛΣΑΜΙΚΟΥ ΚΛΑΣΙΚΗ KALAMATA PAPADIMITRIOU 110 ΓΡ. ΤΥΡΙ ΑRLA HAVARTI 1 ΜΑΡΙΝΑΡΙΣΜΕΝΟ ΠΑΝΤΖΑΡΙ 30 ΓΡ. ΚΡΕΜΑ ΒΑΛΣΑΜΙΚΟΥ ΚΛΑΣΙΚΗ KALAMATA PAPADIMITRIOU 2-3 ΦΥΛΛΑ ΦΡΕΣΚΟΥ ΔΥΟΣΜΟΥ ΑΛΑΤΙ-ΠΙΠΕΡΙ Υλικά: αλεύρι μαλακό, καλαμποκάλευρο, ζάχαρη, ελαιόλαδο, μαγιά νωπή και άλλα 4 υλικά
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefonair.gr