by admin

ΤΥΡΟΤΗΓΑΝΙΤΑ ΜΕ ΤΥΡΙ ΧΑΒΑΡΤΙ & ΠΑΝΤΖΑΡΙ ΚΑΡΑΜΕΛΩΜΕΝΟ ΜΕ ΚΡΕΜΑ ΒΑΛΣΑΜΙΚΟΥ

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

150 ΓΡ. ΑΛΕΥΡΙ ΜΑΛΑΚΟ 50 ΓΡ. ΚΑΛΑΜΠΟΚΑΛΕΥΡΟ 6 ΓΡ. ΑΛΑΤΙ 3 ΓΡ. ΖΑΧΑΡΗ 10 ML ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ 110 ML ΝΕΡΟ (ΧΛΙΑΡΟ) 5 ΓΡ. ΜΑΓΙΑ ΝΩΠΗ 1 ΑΒΓΟ (ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ) 1 ΜΕΤΡΙΟ ΠΑΝΤΖΑΡΙ 1 Κ.Σ. ΖΑΧΑΡΗ 1/4 Κ.Γ. ΑΛΑΤΙ 1 Κ.Γ. ΚΡΕΜΑ ΒΑΛΣΑΜΙΚΟΥ ΚΛΑΣΙΚΗ KALAMATA PAPADIMITRIOU 110 ΓΡ. ΤΥΡΙ ΑRLA HAVARTI 1 ΜΑΡΙΝΑΡΙΣΜΕΝΟ ΠΑΝΤΖΑΡΙ 30 ΓΡ. ΚΡΕΜΑ ΒΑΛΣΑΜΙΚΟΥ ΚΛΑΣΙΚΗ KALAMATA PAPADIMITRIOU 2-3 ΦΥΛΛΑ ΦΡΕΣΚΟΥ ΔΥΟΣΜΟΥ ΑΛΑΤΙ-ΠΙΠΕΡΙ Υλικά: αλεύρι μαλακό, καλαμποκάλευρο, ζάχαρη, ελαιόλαδο, μαγιά νωπή και άλλα 4 υλικά
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefonair.gr
Κατηγορία: Ορεκτικά
Περισσότερες συνταγές: τηγανίτες

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.chefonair.gr