71
Υλικά
- κουβερτούρα 150 γρ
- βούτυρο αγελάδος 80 γρ
- ζάχαρη 90 γρ
- αυγά 1 τμχ
- γάλα φρέσκο 4 κσ
- λικέρ 2 κσ
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 150 γρ
- μπέκιν πάουντερ 0.5 κγ
- κακάο 1 κσ
- κουβερτούρα γάλακτος 170 γρ
- γάλα καρύδας 170 γρ
Μια εύκολη συνταγή από το σοκολατένιο τεύχος των Γλυκών Ιστοριών που κυκλοφορεί στα περίπτερα. Υλικά Για τα κεϊκομπισκότα 150 γρ. κουβερτούρα περίπου 50% - 55% κακάο, τεμαχισμένη σε πολύ μικρά κομμάτια 80 γρ. βούτυρο αγελάδος, τεμαχισμένο σε μικρούς κύβους 90 γρ. ζάχαρη 1 αυγό, μεσαίου μεγέθους 4 κουτ. σούπας γάλα φρέσκο, πλήρες (40 γρ.) 2 κουτ. σούπας (20 γρ.) λικέρ της αρεσκείας μας 150 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις, κοσκινισμένο 1/2 κουτ. γλυκού μπέικιν πάουντερ 1 κουτ. σούπας κακάο σε σκόνη Για την κρέμα 170 γρ. κουβερτούρα γάλακτος (όχι σοκολάτα γάλακτος που αγοράζουμε για να φάμε) 170 γρ. γάλα καρύδας (βρίσκουμε σε μεγάλα σούπερ μάρκετ)...
Διάβασε τη συνταγή στο www.gastronomos.gr