75
Υλικά (για 6 μπολάκια) 1/2 κούπα ινδοκάρυδο Για το σιρόπι 3/4 της κούπας ζάχαρη (1 κούπα = 250 ml) 2 κούπες νερό 1 Ξυλάκι Κανέλας Την φλούδα απο μισό μοσχολέμονο ή λεμόνι Για τον χαλβά 1/2 κούπα σπορέλαιο 1/2 κούπα σιμιγδάλι χοντρό 1/2 κούπα σιμιγδάλι ψιλό (Μπορείτε αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε ένα είδος σιμιγδάλι, σύνολο 1 κούπα) Λίγο αλάτι 1/2 κούπα σοκολάτα κουβερτούρα σε δάκρυα ή κομμένη σε μικρά κομματάκια...
Διάβασε τη συνταγή στο eri-captaincook.blogspot.com