225
Υλικά
- ελαιόλαδο 1 φλ
- σιμιγδάλι χοντρό 2 φλ
- κουβερτούρα 150 γρ
- σταγόνες σοκολάτας 150 γρ
- ξύσμα πορτοκαλιού 1 κγ
- ζάχαρη 3 φλ
- λεμόνι 0.5 τμχ
- κανέλα 1 ξύλο/α
- σοκολάτα κουβερτούρα 3 κσ
Ο αγαπημένος μας παραδοσιακός, σιμιγδαλένιος Χαλβάς, χωρίς ξηρούς καρπούς
αλλά αρωματισμένος με πορτοκάλι και ενισχυμένος γευστικά και εμφανισιακά με
πικρή Σοκολάτα! Ένας καταπληκτικός συνδυασμός κι ένα αποτέλεσμα “ χάρμα οφθαλμών
και ουρανίσκου!”
αλλά αρωματισμένος με πορτοκάλι και ενισχυμένος γευστικά και εμφανισιακά με
πικρή Σοκολάτα! Ένας καταπληκτικός συνδυασμός κι ένα αποτέλεσμα “ χάρμα οφθαλμών
και ουρανίσκου!”
Δοκιμάστε τον!
Διάβασε τη συνταγή στο helengrblog.blogspot.com